NEDERLANDS
FRANÇAIS
DEUTSCH
ENGLISH
ESPAÑOL
日 本語

Film

Rudy

Rudy
 
RUDY is a poignant insight into love, loss and moving on.

In de soundtrack van de Engelse film Rudy wordt ons nummer Helena gebruikt. Op het Birmingham Film Festival hebben zij de "Best Feature Film" prijs gewonnen. Zie Facebook pagina Rudy. Hier vind je de Trailervan de film. Directed by Shona Auerbach, Written by Diane Allton and Shona Auerbach

Something Fishy

Something Fishy
 
Poppen animatiefilm van Trevor Hardy

Het gaat over een echtpaar dat in een vuurtoren woont, midden in de zee. De man houdt ervan om op zijn kleine harmonica te spelen, maar zijn vrouw laat dit niet toe. Waarschuwing probeer dit niet thuis!
Film is van Trevor Hardy.Hij maakt o.a. films voor TV Nickleodeon.
De compositie Merel is van de Accordéon Mélancolique CD Le Nid Aimé

Portret van een Tuin

Affiche van de film Portret van een Tuin.
Een film van Rosie Stapel 2015.

Deze film is geselecteerd is voor het Internationaal Film Festival Rotterdam 2015 en het Nederlands Film Festival 2015 in Utrecht. Ons nummer Appelboom (van de CD Le Nid Aimé) is gebruikt in deze mooie documentaire

In een eeuwenoude moestuin op een Nederlands landgoed werken een 85-jarige snoeimeester en de tuinman aan de leibomen. Tijdens het snoeien hebben de mannen gesprekken over voedsel, het weer, de wereld en delen ze kennis op het gebied van groente en fruitteelt.

International Film Festival vindt plaats in Utrecht tussen 23 september en 2 oktober 2015. Voor meer informatie zie portraitofagarden.com

Picasso and Braque Go to the Movies

Man wordt in accordeon gestopt
Producent: Martin Scorsese, Arne Glimcher en Robert Greenhut. Verenigde Staten, 2008.

Mocht u de Amerikaanse korte documentaire film "Picasso and Braque go to the movies" zien, let dan op de muziek. Twee nummers van Accordéon Mélancolique worden gebruikt. Verteller en een van de producers: Martin Scorsese!

If God Wants

Affiche If God Wants
Regie Arthur Diennet. Diennet Productions, Verenigde Staten, 2009. Comedie.

If God Wants' is een familiefilm over een vader, die probeert zijn dochter te laten trouwen, zelfs tegen de wil van God in.

 

 

 

De Laatste Dag

Shot uit film De Laatste Dag
Regie Saskia Diesing, scenario Helena van der Meulen. Lemming Film, KORT! 2008.

Korte film. De bioscooppremière vond plaats op het Nederlands Film Festival in september 2008. Later zendt de NPS de films uit op televisie.

Film bekijken

 

Dag je dat wij niks leerde?

inspelen van de muziek
Ed van Herpt and Gwen Timmer. Stichting Filmgroep Parabel, 1981.

Film over onderwijs in achterstandswijken. De Film laat zien hoe leerkrachten, ouders en kinderen van de Maaspleinschool te Utrecht met vallen en opstaan, met resultaat en ontgoocheling een verbeterd onderwijs hebben ontwikkeld. Compositie opdracht.

facebooklast.fmlinkedintwitteryoutube